Reilly Opelka

Tennispelaaja

Julkaistu: 16. elokuuta 2021 / Muokattu: 16. elokuuta 2021

Reilly Opelka, monipuolinen amerikkalainen ammattitennispelaaja, tunnetaan yhtenä korkeimmista pelaajista, jotka ovat koskaan kilpailleet ATP -kiertueella. Hänet tunnetaan myös tehokkaasta palveluksestaan, joka ylittää säännöllisesti 130 mailia tunnissa. Hän aloitti tenniksen pelaamisen säännöllisesti vasta 12 -vuotiaana ja aloitti harjoittelun USTA: ssa Boca Ratonissa. Ammattitenniksessä hänelle on myönnetty termi dinger, joka tarkoittaa ässä. 28. lokakuuta 2019 hän saavutti uransa korkeimman ATP-kaksinpelin sijoituksen maailman nro 31, ja 2. elokuuta 2021 hän saavutti uransa korkeimman ATP-kaksinpelipaikan maailman nro 89. Opelkalla on kaksi ATP-singleä ja yksi tuplaa tittelinsä hänen nimelleen, hän on myös nuorempi Wimbledonin mestari ja Red Bullin suurlähettiläs.

Taulukko Bio/Wiki

Paljonko Reilly Opelkan nettovarallisuus on?

Vuodesta 2021 lähtien Reilly Opelkan nettovarallisuus vaihtelee $ 1 miljoonasta 5 dollaria miljoonaa. Hän saa myös hyvän palkan, joka on tuhansia dollareita vuodessa. Reilly palkittiin myös 2 687 354 dollaria palkintorahassa. Hän ei ole vielä hyväksynyt mitään merkkejä. Lisäksi hänen tennisuransa on hänen ensisijainen tulonlähteensä.

corey feldmanin nettovarallisuus 2020

Top-seeded Daniil Medvedev, 6-jalka-11 Reilly Opelka Toronto final:

Medvedev voitti Isnerin 10 jalkaa ja pääsi finaaliin 6-11-amerikkalaista Reilly Opelkaa vastaan, joka voitti kolmanneksi sijoitetun kreikkalaisen Stefanos Tsitsipasin aiemmin päivällä. Medvedev sanoi Opelkasta, että olen itse katsonut melkein kaikki hänen ottelunsa. Uskon, että hän on pelannut erinomaista tennistä koko viikon. Tämän päivän ottelu Stefanosin kanssa oli uskomaton, ja se vaati valtavasti vaivaa.

Opelka pelasti yksinäisen taukopaikkansa, hänellä oli 17 ässää ja hän voitti 77% ensimmäisistä syöttöpisteistään voittaakseen Tsitsipasin 2 tunnissa 32 minuutissa. Opelka päätti ottelun viimeisellä syöttölaukauksella, jota Tsitsipas ei voinut käsitellä. Olin kytkin paitsi palveluksessani, myös volleyissani suurina hetkinä, sanoi Opelka, joka on maailman 32. sijalla.

Kuuluisa:

• Ammatillinen tennispelaaja Yhdysvalloissa.
  • Koska hän on yksi ATP Tourin korkeimmista pelaajista koskaan.

Ammatillinen tennispelaaja, Reilly Opelka (Lähde: @instagram.com/reillyopelka)

Mistä Reilly Opelka on kotoisin?

28. elokuuta 1997 Reilly Opelka avasi silmänsä ensimmäisen kerran St. Josephissa, Michiganissa, Yhdysvalloissa. Hänellä on amerikkalainen kansalaisuus ja hän on amerikkalais-valkoista etnistä alkuperää. Hänen uskonnollinen uskonsa on kristillinen. Reilly on tällä hetkellä 23 -vuotias ja täyttää 24 vuotta elokuussa 2021. Samoin hänen horoskooppimerkki on Neitsyt ja hän on valkoinen. Hänen isänsä George Opelka ja äiti Lynne Opelka kasvattivat hänet. Hänellä on myös yksi sisko, Brenna Opelka.

Mitä Reilly Opelka tekee elämäänsä?

Juniori -ura

Reilly Opelka aloittaa tennisuransa voittamalla vuoden 2015 junioriturnauksen Wimbledonissa ja voittamalla juniorimaailman ykkönen Taylor Fritzin matkalla voittaakseen Mikael Ymerin finaalissa. Tämän jälkeen hän etenee poikien kaksinpelin finaaliin vuoden 2015 Wimbledonin mestaruuskisoissa.

pienen miehen nettovarallisuus

Työelämä

• Reilly hävisi ATP -debyyttinsä ensimmäisellä kierroksella viidennelle sijalle Sam Querreylle vuoden 2016 Yhdysvaltain miesten savipallon mestaruuskilpailuissa, mutta hän voitti uransa kolme ensimmäistä ATP -ottelua Atlantan avoimissa ja pääsi semifinaaliin vasta uransa kolmannessa ATP -tapahtumassa elokuussa 2016.
  • Sitten hän jatkoi voittoputkeaan voittaen Los Cabos Openin ja Cincinnati Mastersin ensimmäisen kierroksen voitot, joissa hän voitti Sergiy Stakhovskin ja Jeremy Chardyn.
  • Myöhemmin sisäkaudella hän palasi USTA Pro Circuitille ja voitti ensimmäisen ATP Challenger -mestaruutensa Charlottesvillessä ja päättyi vuoden aivan 200 parhaan joukkoon.
  • Hän aloitti kautensa hyvin karsimalla Australian avoimet vuonna 2017, ja hän pelasi ensimmäisellä kierroksella nro 11 David Goffinia ja vei hänet viiteen erään ennen häviämistä.
  • Memphis Openissa hän voitti vuoden ainoan ATP Tour-tason ottelunsa voittamalla NextGen-amerikkalaisen Jared Donaldsonin.
  • Opelka oli purkautumisvuosi vuonna 2018 ja voitti kaudella kolme ATP Challenger -mestaruutta.Hänestä tuli ensimmäinen amerikkalainen, joka on tehnyt sen sitten Bradley Klahnin vuonna 2014.
  • Toukokuussa 2018 hän voitti kauden ensimmäisen tittelinsä Bordeaux Challengerissa, ja marraskuussa 2018 hän voitti peräkkäiset tittelit Knoxville Challengerissa ja JSM Challengerissa. Hän sijoittui toiseksi sekä Cary Challengerissa että Oracle Challengerissa.
  • Reilly pääsi ATP World Tourin Delray Beach Open -turnauksen neljännesfinaaliin ja ansaitsi nuoren uransa ensimmäisen kymmenen voiton voittamalla maailman toiseksi parhaan Jack Sockin toisella kierroksella.
  • Hänen vahva esityksensä ATP Challenger -kiertueella ansaitsi hänelle ensimmäisen 100 parhaan vuoden lopun single-maalinsä, ja hän päätti kauden maailman nro 99.
  • Hän järkytti maanmiestä John Isneria Australian avointen ensimmäisellä kierroksella, joka oli hänen toinen kymmenen parhaan voitonsa vuonna, ja hän voitti Isnerin jälleen matkalla ensimmäiseen ATP -titteliinsä helmikuussa.
  • Hän pelasi Davis Cupin finaalissa Yhdysvalloissa marraskuussa 2019 menettäen molemmat kumit, mutta päättyen kauden sijalle 36.
  • Reilly voitti myös toisen uransa tittelin Delray Beach Openilla helmikuussa 2020 ja pääsi ensimmäiseen ATP Tour Masters -tason neljännesfinaaliinsa Cincinnati Mastersissa pitkän tauon jälkeen jatkuvan COVID-19-pandemian vuoksi. Hän voitti myös Matteo Berrettinin uransa viidenneksi kymmenen voiton joukosta.
  • Reilly päätti olla puolustamatta Delray Beach -mestaruuttaan vuonna 2021, vaan aloitti kauden kuudentena siemenenä Great Ocean Road Openilla, jossa hän hävisi toisella kierroksella Botic van de Zandschulpille.
  • Australian avoimissa hän voitti Lu Yen-hsunin ennen häviämistä 27. sijalle Taylor Fritzille, ja hän voitti Richard Gasquetin, Lorenzo Musettin, Aslan Karatsevin ja Federico Delbonisin päästäkseen ensimmäiseen mestarin välierään, jossa hän hävisi Rafael Nadalille.
  • Reilly voitti savikenttäasiantuntijat Andrej Martinin ja Jaume Munarin päästäkseen tämän Grand Slam -tapahtuman kolmannelle kierrokselle, jossa Daniil Medvedev voitti hänet.
  • Myöhemmin hän voitti ensimmäisen tupla -tittelinsä Atlanta Openilla, voittaen Steve Johnsonin ja Jordan Thompsonin, mutta hän hävisi yhden neljännesvälierissä Taylor Fritzille samassa turnauksessa.
  • Kanadan Mastersissa Torontossa Opelka voitti Nick Kyrgiosin, 14. sijan Grigor Dimitrovin, Lloyd Harrisin ja 10. sijan Roberto Bautista Agutin päästäkseen toiseen Masters 1000 -välierään.
  • Reilly voitti maailman nro 3 Stefanos Tsitsipasin päästäkseen ensimmäiseen ATP Masters 1000 -finaaliinsa ja ensimmäisen voitonsa viiden parhaan pelaajan yli. Tällä menestyksekkäällä juoksulla hän siirtyi ATP -kaksinpelin 25 parhaan joukkoon.