Hiusten väri Vaalea
Silmien väri Tumman ruskea
Kehotyyppi Atleettinen
Linkit Wikipedia, Viserrys, Instagram, TikTok

Keely-englannin urheilija Nicole Hodgkinson, joka tunnetaan myös nimellä Keely Hodgkinson, on erikoistunut 800 metriin. Hän sai mainetta voitettuaan Kelly Holmesin vuonna 1995 tekemän Britannian ennätyksen 19-vuotiaana voittaakseen hopeamitalin Tokion olympialaisissa.

Hän oli Timanttiliigan voittaja ja nuorin nainen, joka on koskaan voittanut 800 metrin Euroopan mestaruuden. 16-vuotiaana hän voitti myös Englannin U20-mestaruuden ja 800 metrin EM-mestaruuden alle 18-vuotiaana. Helmikuussa 2022 Keely rikkoi Britannian 800 metrin sisäennätyksen ja nousi kuudenneksi kaikkien aikojen listalla. Hän voitti myös hopeaa vuoden 2022 MM-kisoissa.

Kuinka paljon Keely Hodgkinsonin nettovarallisuus on?

Keely Hodgkinson on monilahjakas nainen, jolla on nettovarallisuus 1 miljoona dollaria Vuodesta 2022 lähtien. Hän ansaitsee myös kunnioitettavan palkan, joka on noin 0 euroa vuodessa. Hän on ahkera ja ahkera nainen, joten ei ole epäilystäkään, että hänen nettovarallisuutensa ja palkkansa kasvavat lähivuosina. Hänen pääasiallinen tulonlähde on myös työ urheilijana, ja hän viihtyy työssään ja on siihen tyytyväinen.

Keely Hodgkinsons
Keely Hodgkinsons on Quadra-pyörä. Instagramin kautta

Varhaisvuodet ja biografia

3. maaliskuuta 2002 Keely Hodgkinson astui maailmaan ensimmäistä kertaa Athertonissa, Englannissa. Häntä kutsutaan nimellä Keely Nicole Hodgkinson ja hän on Britannian kansalainen. Hän on brittiläistä ja valkoista etnistä. Hän myös tunnistaa itsensä valkoiseksi henkilöksi ja harjoittaa kristinuskoa uskontonaan. Keely täytti äskettäin 20 vuotta vuonna 2022, ja syntymäaikansa mukaan hän on Kala.

Hänen isänsä Dean Hodgkinson oli aiemmin juossut Lontoon maratonin ja hänen äitinsä Rachel Hodgkinson oli harjoitellut jonkin aikaa Leigh Harriersin kanssa. Hänellä on myös kolme sisarusta. Koulutuksen suhteen Keely valmistui Loughborough Collegesta ja Fred Longworth High Schoolista Tyldesleyssä. Vuonna 2020 hän ilmoittautui Leeds Beckettin yliopistoon opiskelemaan kriminologiaa ennen kuin piti välivuoden 2021.

Mikä on Keely Hodgkinsonin ammattiura?

Keely Hodgkinson aloitti urheilijauransa yhdeksänvuotiaana, kun hän liittyi Leigh Harriersiin. Kymmenenvuotiaana hän kilpaili brittiläinen Koulujen modernin ampumahiihdon mestaruuskilpailut Lontoo ja sijoittui toiseksi 500 metrissä henkilökohtaisella ennätyksellä 1:34,28. Hän sijoittui myös kokonaiskilpailussa seitsemänneksi. Voitettuaan yhden mailin hiihtokilpailun hän teki historiaa tullessaan ensimmäiseksi Leigh Harriers -tytöksi, joka on voittanut henkilökohtaisen alle 11-vuotiaiden mestaruuden sekä Kaakkois Lancashiren liigassa että Red Rose Leaguessa. Ensimmäisen vuoden alle 13-vuotiaana hän voitti Suur-Manchesterin mestarin 800 ja 1200 metrissä radalla. Hän voitti myös kolmannen Suur-Manchesterin mestaruutensa 2,75 kilometrin hiihtoradalla. Myöhemmin hän puolusti menestyksekkäästi molempia kappaleiden nimityksiä.

Tokion olympialaiset: Keely Hodgkinson ja Jemma Reekie antavat aihetta toivoa avoimessa 800 metrissä | Itsenäinen
Keely Hodgkinson aloitti urheilijauransa yhdeksänvuotiaana. The Independentin kautta

14-vuotiaana hän sijoittui kolmanneksi 800 metrin alle 15-vuotiaiden kilpailuissa sekä Englannin mestaruuskilpailuissa että ESAA:n englantilaisten koulujen mestaruuskilpailuissa. Hän kilpaili alle 17-vuotiaiden 800 metrin kilpailuissa ja sijoittui neljänneksi ESAA-mestaruuskilpailuissa vuonna 2017. Hän voitti ensimmäisen kultamitalinsa Englannin mestaruuskilpailuissa ja kirjasi henkilökohtaisen ennätysajan 2:06,85. Kesäkuussa 2018 hän voitti alle 20-vuotiaiden Englannin mestaruuden 800 metrissä ajalla 2:04,41. Hän voitti myös kultamitalin Gyorin alle 18-vuotiaiden EM-kilpailuista. Kilpailuennätysajalla 2:04,89 elokuussa UK School Gamesissa Keely lisäsi myös siellä mestaruudet. Seuraavan vuoden lokakuussa Wiganin kaupunginvaltuusto kunnioitti hänen Vuoden urheilusuorituskykyään.

Lisää hoidosta

Hän kirjasi uuden henkilökohtaisen ennätysajan 2:03,40, kun hän sijoittui toiseksi Englannin alle 20-vuotiaiden sarjassa ja voitti pronssia U20-eurooppalaisissa Borasissa. Ruotsi . Helmikuun 1. päivänä 2020 hän voitti myös Wienin Indoor Track & Field -kilpailun suorituksella, joka teki uuden U20-800 metrin Euroopan ennätyksen 2:01,16. Myöhemmin hän voitti ensimmäisen kansallisen mestaruutensa British Indoor Championships -kilpailuissa. Ulkona omalla ennätysajallaan 2:02,85 hän voitti kaksi BMC:n kultastandardin kilpailua Traffordissa ja hävisi vain Raevyn Rogersille, vuoden 2019 maailman hopeamitalille. Hän rikkoi ensimmäisen brittiläisen alle 20-vuotiaiden naisten maailmanennätyksen 36 vuoteen, kun hän aloitti kauden 2021. Hän voitti myös yleisurheilun sisäilmamestaruuden nuorimpana brittikilpailijana.

Golden Spikessä Ostravassa toukokuussa 2021 hän voitti ensimmäisen merkittävän kansainvälisen ulkoilukilpailunsa ja juoksi ensimmäisen ulkona alle 2 minuutin mailinsa ajalla 1:58,89. Kansallisturnauksessa, joka toimi olympiakokeiluna kesäkuun lopussa, Keely puolusti onnistuneesti Britannian mestaruuttaan ja ansaitsi paikan Tokioon suuntautuvassa laivassa. Kun hän sijoittui neljänneksi Timanttiliigan kilpailussa Tukholmassa, hän alensi oman ennätysaikansa 1:57,51:een, rikkoen Britannian U23-ennätyksen. Elokuussa siirretyissä Tokion kisoissa 2020 hän voitti hopeaa Athing Mun jälkeen ja mursi Kelly Holmesin 26-vuotiaan Britannian ennätyksen 1:56,21 sekä vuoden 1978 Euroopan U20-ennätyksen 1:57,45.

Keely Hodgkinsonia kohtaa 600 metrin testi - AW
Hän kirjasi uuden henkilökohtaisen ennätysajan 2:03,40 sijoittuessaan toiseksi Englannin alle 20-vuotiaiden sarjassa. Athletics Weeklyn kautta

Hän sijoittui toiseksi Brysselissä ajalla 1.58.16, viidenneksi USA:n Prefontaine Classicissa ajalla 1.58.30 ja voitti vuoden brittiläisen naisurheilijan Cliff Temple -palkinnon British Athletics Writers' Associationilta ajalla 1.57.98 Zürichissä. kausi. Lisäksi hän sai rahoitusta UK Athleticsilta vasta ainakin Tokion kesäolympialaisissa vuonna 2021, ja lokakuussa 2021 paljastettiin, että hän oli saanut rahoitusta olympiapalkintopalkintoon. Sitten hän aloitti sisäkauden 19. helmikuuta kilpailemalla 800 metrillä ja voittamalla helposti ajalla 1:57,20 rikkoakseen Britannian ennätyksen.

Hän meni sisäilman MM-kisoihin Belgrad 22 maaliskuussa 2022, ja hän oli vahva suosikki kultamitalin voittamiseen. Hän aloitti myös kesäkampanjansa 21. toukokuuta Birminghamin timanttiliigassa voittaen erikoisturnauksensa sekä Eugene DL:n, Oslon DL:n ja Stockholm DL:n. Mary Moraa oli hänen kilpailijansa Tukholmassa. Keely sijoittui toiseksi Mu:n jälkeen (1:56,30) MM-kisoissa Eugenessa, Oregonissa, missä hän voitti myös hopeamitalin. Moraa sijoittui kolmanneksi ajalla 1.56,71, mikä on henkilökohtainen ennätys.

Seurusteleeko Keely Hodgkinson kenenkään kanssa?

Keely Hodgkinson on nyt sinkku ja keskittyy ammattinsa edistämiseen. Hän ei ole ollut parisuhteessa, ja näyttää siltä, ​​että sen sijaan, että olisi jäänyt yhteen, hän hioo voimaaan ja kykyjään täyttääkseen kaikki toiveensa. Lisäksi hän on nyt vailla spekulaatioita tai kiistoja, eikä Keelyä ole koskaan ollut yhteydessä mihinkään aiemmin. Hän on heteroseksuaali, joten hän tunnistaa itsensä.